Despre Card Avantaj

Card Avantaj este emis atat sub sigla Mastercard, cat si Visa si reprezinta un mod prin care Credit Europe Bank ofera clientilor posibilitatea de achizite in rate a unor produse sau servicii. Avand in vedere ca este vorba despre un sistem de creditare fara dobanda, solicitantii beneficiaza de o flexibilitate mai mare in momentul in care efectueaza plati si, de asemenea, primesc bonusuri importante pentru tranzactiie efectuate in tara si in strainatate.

Momentan se pot semna contracte pentru toate entitatile importante care elibereaza carduri de credit de tip Maestro, Visa sau Mastercard oferind avantaje variate care nu sunt disponibile in cazul unui imprumut obisnuit.

Numarul magazinelor care accepta plata in rate fara dobanda prin intermediul acestui card este in continua crestere. Reteaua de parteneri acopera foarte multe domenii, astfel ca persoanele care au un asemenea card il pot folosi pentru a cumpara orice de la haine, pachete turistice, asigurari, mobile si pana la produse medicale si alte servicii. Printre magazinele care accepta plata prin intermediul unui CardAvantaj se numara Mobexpert, Adidas, Arsis, Optiplaza, Orange, Obi, Media Galaxy si multe altele.

Beneficiile pe care le prezinta acest card sunt numeroase si usor de identificat. In mod evident, clientii bancii au la dispozitie un ajutor foarte generos in cazul in care idi doresc sa achizitioneze un produs sau un serviciu la care, in mod normal, nu ar fi putut avea acces dispunand doar de fondurile curente.

Printre cele mai importante beneficii le-am indentificat pe urmatoarele:
  • ·      Plata in rate fara dobanda pentru produsele achizitionate din retelele magazinelor partenere, acceptandu-se intre 1 si 12 rate
  • ·      Bonusuri pentru tranzactiile efectuate in tara si in afara ei, atat pentru tranzactiile comerciale, cat si pentru retragerile de numerar
  • ·         Taxa de emitere zero
  • ·         Perioada de gratie generoasa, de pana la 45 de zile, in care nu se percepe dobanda
  • ·         Posibilitatea unei perioade de creditare nelimitate
  • ·         Dubla functionalitate, credit si debit


Dupa cum am mentionat, pentru orice tranzactie efectuata se acorda un bonus. Acesta este in valoare de 0,3% din valoarea tranzactiei si se gaseste in contul de bonus de pe card, fiind separate de limita de credit. Acesta poate fi folosit pentru orice cumparatura in magazinele partenere care sunt dotate cu un dispozitiv POS al Credit Europe Bank doar mentionand ca doresti sa se incaseze bani din contul respectiv. Chiar si pentru aceste cheltuieli vrei primi bonus, astfel ca esti intotdeauna rasplatit.


Cardul Avantaj este una dintre cele mai moderne si mai avantajoase solutii de creditare disponibile in momentul de fata pe piata. El te ajuta, cu adevarat, sa economisesti bani si sa reusesti sa realizezi tot ce iti doresti. Finantele tale nu au fost niciodata mai bine administrate si protejate. Folosind acest card atat in Romania, cat si in vacantele in strainatate, vei reusi, in final, sa faci economii substantiale si sa iti administrezi mult mai eficient venitul.